Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Flyttstädning Stockholm

Städhuset erbjuder flyttstädning åt privatpersoner och åt företag i villor, lägenheter, radhus, kontor, och så vidare.

Vi utför flera flyttstädningar i Stockholm varje dag och har avtal med flyttfirmor, mäklare och många privatpersoner, samt projektbyråer.

Det viktiga med flyttstädning är att vara flexibel och otroligt noggrann. Vi kan ställa upp på kort varsel i hela stor- Stockholmsområdet när det gäller flyttstädningar och städning inför visningar och fotograferingar.

Ring, maila eller klicka på ”Intresseanmälan” och fyll i kontaktformuläret, så kontaktar vi er snarast, eller om du vill göra en prisförfrågan.

Telefon: 08-464 70 00

Checklista för flyttstädning i Stockholm

När vi flyttstädar använder vi oss av en checklista som vi även lämnar kvar till kunden. Titta gärna på den och se om du tycker att den är bra, saknar du något på den så säg till oss så löser vi det.

Miljövänlig flyttstädning med kvalitetsgaranti

Självklart erbjuder vi en kvalitetsgaranti, så skulle ni inte vara nöjda eller om den nya hyresgästen inte skulle vara nöjd, så kommer vi omedelbart tillbaka och åtgärdar.

Som nämnts utför vi mängder av flyttstädningar åt alla typer av kunder i Stockholm. Vår erfarna och kunniga personal är väl medveten om de höga krav som ställs och har kompetensen för att leva upp till dessa.

Givetvis har vi även ett starkt miljötänk i vårt städarbete. Vi är mycket noggranna med vilka produkter vi använder och ser alltid till att vårt arbete är så skonsamt för miljön som möjligt. Vi utbildar vår personal kontinuerligt och ser till att de alltid är uppdaterare på detta område.

RUT-avdrag för privatpersoner

Som privatperson så har man även rätt till skattereduktion vid städning – det så kallade RUT-avdraget – vilket vi kan dra av på fakturan direkt om ni så önskar.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kronor per person och år. Någon extra adminstration behöver man som kund  inte oroa sig för utan vi sköter kontakterna med myndigheterna gällande detta.

För mer information kolla på http://www.skatteverket.se/privat/skatter/fastigheterbostad/husarbeterot.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html.

Låt proffsen sköta flyttstädningen

En flyttstädning i Stockholm är mer betydligt mer omfattande än en vanlig städning. Vi har redan varit inne på de höga krav som ställs, och som privatperson är det en onödig börda att ta på sig när man redan är stressad av allt annat som följer med en flytt.

Personer som normalt sköter städningen av sitt hem på egen hand tänker ofta att flyttstädningen inte ska vara något problem, men det är i många fall ett misstag. En flyttstädning kommer för det mesta i slutet av flyttprocessen och då har man inte alltid orken att ta tag i allt det som krävs.

Och gör man inte jobbet ordentligt är risken att man måste göra om städningen; i värsta fall kan det bli så att man tvingas kalla in en städfirma i efterhand och det kan betydligt dyrare än en flyttstädning som planerats i god tid.

En investering i sinnesfrid

Så att i god tid beställa en flyttstädning av oss på Städhuset är en mycket smart investering, såväl rent ekonomiskt som för den personliga sinnefriden. En sak mindre att oroa sig för i samband med flytten, helt enkelt

Hör av dig till oss på Städhuset idag om du behöver hjälp med en flyttstädning i Stockholm.

 

 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket