Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Lokalvård – Städservice stockholm

Flexibilitet – Lyhördhet – Engagemang – Bekymmersfri Service = Städhuset.

Städning är och kommer alltid att var vår kärnverksamhet, det vi är bäst på helt enkelt.

Vår affärsidé är att leverera en bekymmersfri städservice, vilket vi klarar av tack vare våra medarbetare och deras kompetens men även våra certifieringar för miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Vi tycker att det är otroligt viktigt med kommunikation med våra kunder och en fortlöpande kontakt för att på så sätt leverera rätt service.

Våra städuppdrag utförs 365 dagar om året 24 timmar om dygnet. Vi arbetar efter en strikt hög standard som upprätthålls med hjälp av vårt system för kvalitets säkring ISO 9001. Allt måste fungera från personal, städning, och utbildning till kontroller, arbetsledning och ekonomi. Alla jobbar vi stenhårt tillsammans för att lyckas och för att du som kund skall vara nöjd med oss. En otroligt låg sjukfrånvaro och personalomsättning är också en stor anledning till att det går så bra för oss. Självklart är vi också kollektivt anslutna till de olika facken som vi jobbar inom.

Vår referenslista säger att vi lyckas och den växer. Vill du vara med?

Vi har lång erfarenhet av allt inom lokalvård och städning av många olika sorters lokaler. Städservice utför vi i många olika sorters miljöer och några är: kontorsstädning, centrumstädning, flyttstädning, storstädning, trappstädning, byggstädning, fönsterputsning, hotellstäd, hushållsnära tjänster, klinikstädning, klottersanering, labstädning, mattvätt, slipning av trägolv, oljning av trägolv, Twister metoden för stengolv, osv.

Vi har även en stor grupp som bara jobbar med storstädning, flyttstädning, golvvård, mattvätt och fönsterputs. Listan kan göras lång men det viktiga är att vi kan vår sak och levererar den på bästa sätt så att du som kund blir nöjd.

Kontakta gärna oss så för mer info eller om du vill ha en offert så hjälper vi mer än gärna till. Städhuset är en städfirma som utför förstklassig städning i Stockholm.

Läs gärna mer ingående om några av de olika sorters städ vi utför nedan:

Ring, maila eller följ kontaktformuläret nedan så kontaktar vi er snarast.


 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket