Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Hotellstädning – Konferens – Restaurang – Bar

Flexibilitet – Lyhördhet – Engagemang – Bekymmersfri Service = Städhuset.

Städning av hotell och konferens är speciellt. Här måste vi verkligen vara på tårna hela tiden, lite likt städningen av publika ytor såsom centrum och bilhallar.

Kommer du till ett hotell och betalar dessutom pengar för att bo där så skall det vara klockrent, det skall upplevas fräscht och rent. Detta kan vi på Städhuset verkligen leverera. Vi erbjuder städning av hotellrum, lobby, entréer, restauranger, barer osv. Vi vet hur man på bästa sätt lägger upp städningen så effektivt som möjligt för att hinna med alla rum samtidigt som de andra allmänna ytorna måste rengöras kontinuerligt. Restaurang och bar måste verkligen hållas fräscha och att man varje natt kör med ångmaskin  i brunnar och runt baren för att förhindra bananflugor är ett måste.

Här har vi checklistor till vår hjälp så att vi löpande gör saker som ventiler, oljar bord, armaturer, textiltvätt, läderimpregnering, mattvätt osv. Viktigt är att allt hålls efter så att det inte bara uppfattas fräsch men också håller länge.

Det gäller verkligen att vara flexibel och lyhörd när det gäller hotel och konferensanläggningar.

Vi kan ta över hela lokalvårdsdriften om ni önskar eller så testar ni och anlitar oss per timme för rumsstädning? Låt oss komma och presentera hur vi jobbar.

Läs mer:

Ring, maila eller använd kontaktformuläret nedan så kontaktar vi er snarast.


columbus web design company
 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket