Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Mattvätt – Textiltvätt

 

Mattvätt kan vi. Vi utför löpande tvätt av mattor i Stockholm, stora små olika material. Dagtid, kvällstid eller helg.

Det är otroligt viktigt att man vet vad man håller på med när det gäller mattor så att man inte förstör mattorna dem kan krympa, ändra färg osv om man gör fel.

Vi har kompetens och bra maskiner beroende på vad det är som skall tvättas, Stycke mattor på några få kvadrat vi kan hämta dem tvätta dem i vår tvätthall eller tvätta på plats som ni vill. Vi kan även tvätta heltäcknigsmattor av alla slag i alla storlekar allt från pentryn till tusentals kvadratmeter. Erfarenhet och referenser finns. Kontakta oss för mattvätt idag.

Vi tar även på oss tvätt av stolar, fotöljer, soffor osv. Blir otroligt stor skillnad när man tvättat dem samt att det luktar bättre också. Vi har gjort allat från teatrar med hundratals stolar till stycke stolar på arbetsplatser och soffor, fotöljer i fikarum och lounger.

Ang textil tvätt så kan vi ombesörja att vi tar ned det som skall tvättas exempelvis gardiner och tvättar det manglar och sätter tillbaks det på sin plats, om ni vill.

Fråga oss!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!


 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket