Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Storstädning – Byggstädning stockholm

Vi på Städhuset har förmodligen Stockholms bästa storstädningsgrupp med otrolig erfarenhet av alla olika slags jobb.

Storstädning kan vara allt från heltvätt av kontor, lager, garage, industrilokaler och verkstäder m.m.

När man storstädar så gör man normalt sett ytor som man inte gör dagligen utan arbetar med mer svåråtkomliga ytor för att få en fräschare miljö.

Oftast så gör man då allt från tak till golv, in och utblås-ventiler, armaturer, lister, avsatser, fönsterputs, heltvätt av kök inkl kyl och mikro samt heltvätt av toaletter. Avslutningsvis så brukar vi avsluta med golvård. Nollställning, polish, vax, oljning av trägolv, stengolv, vi kan allt!

När man jobbar med storstädning så är det otroligt viktigt att man tänker på vad man gör och hur man gör det. Vad som händer med de material vi jobbar med, kem och vatten, för mycket är inte bra. Vatten kan skada mer än man tror. Det är många som öser ut vatten vilket kan leda till fuktskador och andra tråkigheter. Polish lägger vi självklart inte på sten och trägolv. På de flesta stengolv rekommenderar vi att man kör enligt TWISTER metoden.

Självklart så väljer ni själva vad ni önskar ha hjälp med. Golvvård eller mattvätt, miljöstädning där man städar allt ovan räckhöjd eller gardintvätt.

Storstädning och byggstädning är ganska likt. Skillnaden är att på byggstädning så är det oftast nya ytor och då behöver vi inte använda kemikalier men allt måste ändå torkas av så att man får bort allt byggdamm. Det brukar även finnas behov av installationsbehandlingar av golven. Skanska, NCC och många mindre byggbolag anlitar oss för byggstädning, stora som små byggen.

Självklart är vi fackligt anslutna både med fastighets men också med byggnads.

Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret till vänster så kontaktar vi er snarast.


web design fort collins
 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket