Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Kontorsservice

En växande verksamhet hos oss är vår Kontorsservice. I dags läget så omfattar detta området framför allt mattservice och kaffeservice. Alla olika typer av mattor med eller utan tryck går att leasa eller köpa genom oss.
I denna service ingår regelbundet utbyte och tvätt av använda mattor. Allt sker enligt era specifika önskemål och självklart så är all hantering miljövänlig enligt vår ISO certifiering.

En nyhet är att vi nu börjat med kaffemaskiner av olika slag med det vi tycker är förmodligen godaste kaffet. Maskinerna håller en hög nivå och de finns i många olika utföranden allt för passa era önskemål och behov. Vi har rena espressomaskiner till kompletta fullservicemaskiner med oändliga valmöjligheter mellan varma och kalla drycker. Bryggkaffe, färska bönor, frystorkat – du väljer.

Kontakta oss så skräddarsyr vi enligt ert behov. Något som vi är stolta över att kunna erbjuda är att ni inte behöver bry er om maskinen mer än att dricka och njuta. Hygienservicen som annars är så lätt att missa med olika köksveckor osv, den tar vi hand om och bjuder på dessutom.

Som sagt kontorsservice är något som växer, allt för att ni som kund verkligen skall få en bekymmersfri service av oss, allt samlat på en faktura. Fråga oss gärna om vad som helst så skall vi göra allt vi kan för att hjälpa just er.


 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket