Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Skaffa vårt uppskattade fruktkorgsabonnemang. Beställ online!

Färsk, noga utvald frukt varje vecka till Ert företag! Skapa en miljö som är trevlig för Era besökare och trivsam och nyttig för Er egen personal.
Säsongsmix av frukt i trevliga korgar från 3 – 11kg. Er personal trivs bättre om det finns färsk frukt på jobbet, samtidigt som de håller sig friska och pigga. Vi kan med kort varsel hjälpa Er med det Ni behöver inför eftermiddagens möte eller mottagning. Om Ni har egna önskemål om fruktsorter eller arrangemang, står vi till Er tjänst. Ring oss på 08 – 464 70 00!

Just nu har vi ett introduktionserbjudande till dig som är intresserad av fruktabonnemang: Beställ online via formuläret nedan och få en biokväll för två!

Beställ abonnemang genom att fylla i formuläret nedan.

* betecknar obligatoriska uppgifter. Genom att skicka in formuläret godkänner du också våra avtalsvillkor för fruktabonnemang.

Storlekar
 Liten fruktkorg 3 kg, 129:- Mellan fruktkorg 6 kg, 189:- Stor fruktkorg 9 kg, 249:- Extra stor fruktkorg 11 kg, 299:- Konferenskorg 11 kg, 339:-
Antal

Startvecka

Företag

Organisationsnummer

Postadress

Postnummer

Postort

Leveransadress

Kontaktperson

E-post

Telefon

Fax

Ditt meddelande

Hjälp oss slippa spam
captcha


new york limousines
 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket