Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Låt oss tillgodose hela ditt företags kaffebehov

I vår kaffeservice erbjuder vi ett bra sortiment av espressokaffe, espressomaskiner och kaffeprodukter av allra bästa kvalitet som vi kan leverera till ditt företag. Skötseln överlåter du till oss. Detta ingår:

  • - Installation: Fritt installerat till framdragna ledningar för vatten och el samt utbildning av maskin.
  • - Serviceavtal
  • - 1 års garanti

Espressokaffet bryggs på äkta italienskt vis och bryggkaffet på äkta svenskt vis!

Här följer information om våra olika espresso kaffesorter.

Caffé Poli Bar

Blandningen BAR är speciellt producerat för dig som kräver en konstant kvalité utan att behöva reglera din kvarn till minsta millimeter. Den har en fyllig och rund smak med inslag av sötma. Kombinationen av arabica bönor och robusta är perfekt blandat. Kaffet, väl i kopp, ger en typisk karaktär med ett fylligt lager av crema med färgsättning närmast mörk hasselnöt. Denna blandning är något mildare än Caffé Poli superbar.

Poli Bar innehåller 30 % robusta bönor och 70 % arabica bönor. Bönorna är tagna från de Bästa kaffe plantagerna i Brazillien, Colombia, Indonesien.

 

Caffé Poli Extra Bar

Det här är den mörka rostningen i Bar familjen och en av de bästa blandningarna på Poli rosteriet.

Blandningen har en hård rostning och hög kvalité som är anpassad till espresso drickaren som vill ha en stark och kryddig espresso. Blandningen är en väl avvägd kombination av hårt rostade robusta och arabica bönor. Väl i koppen bildas en mörk och tjock crema.

- Poli Extra Bar innehåller 80% Arabica bönor och 20% robusta bönor. Bönorna kommer från de främsta kaffe plantagerna i Colombia, Peru, Brasillien.

 

Caffé Poli Superbar

Denna blandning, som är en kombination av Arabicaböner med den bästa kvalitén i världen, har en len och delikat smak med Bra och rund kryddighet. Det är en ideal produkt för de mest kräsna espresso drickare som har höga krav på en perfekt espresso och kräver en starkare blandning på espresson kaffet. Kaffet, väl i koppen, har ett tjockt och fast lager av crema, med en kraftig färgsättning.

- Poli Superbar innehåller 95% Arabica bönor och 5% robusta bönor. Bönorna kommer från Världens främsta kaffe plantager i Brasillien, Indonesien, Colombia, Peru.

 

Caffé Poli 100% Arabica

Denna blandning, som är en kombination av Arabicaböner med den bästa kvalitén i världen, har en len och delikat smak med ngt fruktig ton och elegan karaktör, markerad men behaglig syrlighet och en charmig eftersmak med stor intensitet. Ett kaffe för den som vet att dricka en perfekt espresso som meditativ dryck i vår stressade tillvaro eller som avslutning på en god middag.

- Poli Superbar innehåller 100% Arabica bönor. Bönorna kommer från Världens främsta kaffe plantager i Brasillien, Indonesien, Colombia, Peru.

 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket