Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Garagestädning Stockholm

Telefon: 08-464 70 00

Löpande garagestädning är ett effektivt sätt för fastighetsägare i Stockholm sänka höga kostnader. Man slipper få igensatta brunnar och liknande problem – om man nu städar garagen på rätt sätt, vill säga. Vi på Städhuset använder oss av den modernaste tekniken för garagestädning och uppnår alltid ett bra resultat. Vår personal är erfaren och kunnig och kan hantera alla utmaningar som städning av ett garage kan medföra.

Dessvärre agerar inte alla aktörer i branschen på det viset – många har helt enkelt inte hängt med i den tekniska utvecklingen och använder sig av förlegade arbetsmetoder. Det finns till exempel fortfarande många städbolag som sopar och spolar garage vilket både är kostsamt och ofta leder till stopp i avloppen. Dessutom brukar resultatet av den typen av städning inte bli tillfredsställande till 100 procent. Det blir inte skinande rent, helt enkelt.

Snabb och effektiv garagestädning i Stockholm

Det är alltså där Städhuset kommer in i bilden med snabb och effektiv garagestädning i Stockholm. Vi har kompetensen och maskinerna som krävs för att garagestädningen skall fungera på ett optimalt vis. Maskinen som vi använder heter Tennant 7400, en sop/skurmaskin som sopar och skurar i ett och tar upp all smuts i maskinen, som man sedan tömmer.

Resultatet blir otroligt bra – grus, slask och damm försvinner till en bråkdel av den kostnad som ni tidigare betalat för er garagestädning. Det är helt enkelt den mest effektiva metoden för att städa ett garage.

Kontakta oss redan idag för en gratis offert!

 M20_01

Garaget kommer att kännas som nytt

Vi har många referenser då vår garagestädning blivit en stor succé och vi städar många garage löpande i stor-Stockholm. Tack vare att maskinen vi använder är så pass stor klarar vi  att rengöra stora ytor snabbt med ett mycket bra resultat som inte påverkar miljön i garagen på ett negativt sett. Brunnarna klarar sig, och det samlas inget damm på de bilar som finns kvar, då vi kör med vatten som sugs upp.

Vi kan samtidigt passa på att städa taket, armaturer, ventilationstrummor och så vidare. Dessutom tvätta kanter, fläcka av väggar, rengöra dörrar och  hissar.

Garaget kommer kännas som nytt och det kommer att vara en trevlig och säker miljö att parkera i. En plats dit besökarna gärna återkommer och ställer sin bil.

Självklart sköts garagestädningen bäst löpande under vintern, enligt ett schema som vi lägger upp i samförstånd.

Många fördelar med garagestädning

Garagestädning är inte alltid det första man tänker på som fastighetsägare, men det finns många fördelar med att städa garaget regelbundet. Stora mängder smuts och vägsalt hittar alltid in i garaget, vilket sliter på betongen och sätter igen avloppen.

Många som anlitat oss har blivit mycket positivt överraskade över hur garaget ser ut efter en djuprengöring med vår maskin. Dessutom gör vi jobbet till mycket bra priser, samtidigt som ni sparar in på åtgärder mot igensatta brunnar.

Självklart skapar det också en betydligt trevligare miljö för hyresgästerna när garaget är i välstädat och trevligt skick, istället för grusigt och slaskigt.

phoenix custom web design services
 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket