Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Kontorsstädning Stockholm

Städhuset utför alla sorters kontorsstädning i Stockholm (stor-Stockholm). Kontorsstädning kan skilja sig mycket beroende på era krav som kund hos oss. Vi utför idag uppdrag på olika kontor i Stockholm på allt ifrån 100 kvadratmeter på upp till 16 000 kvadratmeter.

Alla kunder är viktiga för oss. En del företag vill ha kontoret städat en gång varannan vecka, vanligtvis lite mindre kontor, en del andra önskar städning varje dag. Oavsett hur önskemålen ser ut så levererar Städhuset ett arbete av högsta kvalitet.

Få en kostnadsfri offert

Telefon: 08-464 70 00

Skräddarsydd kontorsstädning i Stockholm

Vi besöker gärna just ert kontor för att skräddarsy en offert gällande kontorsstädning, se storleken på kontoret, se olika golvmaterial, ta reda på hur många som jobbar där, hur många toaletter det finns, om ni vill att vi tvättar handdukar åt er, om ni önskar entrématta, och så vidare.

Det viktiga för att få en kontorsstädning att fungera är kommunikationen med er som kund och vad ni har för krav och hur rent ni önskar. Det är viktigt för oss att jobba så effektivt som möjligt för att på så sätt hålla ner kostnaden för er som kund, vilket vi gör genom noggrann schemaläggning av veckostädning och så vidare. Vi får aldrig låta det bli för smutsigt, för då tar det bara längre tid att städa. En jämn hög nivå är alltid det bästa, anser vi på Städhuset.

Vi lämnar gärna även förslag på miljöstädning av kontoret, golvvård, gardintvätt och så vidare, för att få ett komplett avtal där ni ser alla kostnader på ett år för att hålla er lokal fin, fräsch och även en bra arbetsmiljö för alla anställda hos er.

Ett besök för genomgång och offert är självklart kostnadsfritt.

Ring, maila eller klicka på ”Intresseanmälan” och fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

Miljövänlig och effektiv städning

Städhuset är helt rätt val för dig som letar efter miljövänlig och effektiv kontorsstädning i Stockholm. Vår personal är erfaren, har stor yrkesskicklighet och är mycket serviceinriktad. Vi på Städhuset tar alltid stor hänsyn till kundens behov och önskemål när det gäller kontorsstädningen. Du kan alltid räkna med ett fläckfritt resultat och ett trevligt bemötande.

Som nämnts ovan tar vi även miljöaspekten på stort allvar, både när det gäller arbetsmetoderna och de produkter vi använder. Vi håller oss ständigt uppdaterade på detta område – det händer mycket spännande inom forskningen och utvecklingen går snabbt framåt – för att kunna erbjuda våra kunder så miljövänlig städning som möjligt.

Städhuset – det fläckfria alternativet för din kontorsstädning

Kontorsstädning innebär att ett stort ansvar läggs på våra axlar och vi ser detta som ett oerhört förtroende. Då vi genomför en kontorsstädning så är det därför väldigt viktigt för oss att du som kund känner att du kan lita på oss. I ett kontor finns väldigt många viktiga dokument, datorer och andra tekniska saker som lätt kan ta skada om de hanteras på fel sätt.

Städhuset utbildar och uppdaterar därför vår personal löpande i hur man på bästa sätt handskas med den utrustning som finns på kontor. Naturligtvis är det du som kund som slutligen bestämmer vilka ytor du vill ha städade men oavsett så ska vi kunna tillfredsställa dina önskemål och behov.

Städhuset ska vara det fläckfria alternativet för kontorsstädning – både sett till kvaliteten på vårt arbete och i kontakten mellan oss och dig som kund.

Vi ser gärna att vårt samarbete sträcker sig över en lång tid framöver och att vi gemensamt kan dra nytta av detta. Du som kund kommer alltid att sättas i främsta rummet hos Städhuset och detta hoppas vi att du ska känna.

Ett rent kontor ökar produktiviteten

Varför är det då så viktig med ett rent kontor? Förutom det självklara svaret att det är otrevligt att vistas i en smutsig miljö har många undersökningar visat att personalen presterar betydligt bättre när kontoret är rent och fräscht. Arbetsmoralen höjs – folk mår bättre helt enkelt – och därmed ökar produktiviteten. Man kan med andra ord snabbt räkna hem den investering man gjort i kontorsstädningen. Speciellt om man tar med Städhusets förmånliga priser i beräkningen.

Hos Städhuset är ingen fråga gällande kontorsstädning för stor- eller för liten. Kontakta oss via mejl, telefon eller titta förbi på en kopp kaffe på vårt kontor. Hos Städhuset står dörren alltid öppen – och dessutom får du en försmak på hur ett rent och välstädat kontor ser ut också.

Välkommen till Städhuset!

 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket