Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
Fyll i Intresseanmälan för pris och kontakt!
 

Trappstädning

Fastighetsägare stora som små och även bostadsrättsföreningar är våra kunder i dag när det gäller trappstädning och fastighetsskötsel. Vi städar hundratals trappor löpande och har många goda referenser på detta.

Vi städar också fastigheter där det sitter företag mitt i city då kanske kraven är högre. Där städar vi entréer, hissar 2 ggr per dag och trapporna varje dag samt står standby om det så skulle behövas.

Vanliga bostadshyreshus städas normalt en gång per vecka ordentligt och under vintersäsongen så görs entréhiss en extra gång per vecka.

Här är det otroligt viktigt att tänka på hur man städar. Viktigt med tanke på ergonomi för att det sliter ut städaren snabbt om man gör fel men också med tanke på miljö och kvalitet samt det material som finns i fastigheten, sten trä osv. Används rätt kemikalier?

Regelbundna skräddarsydda kvalitetskontroller hjälper till med att hålla en jämn hög nivå.

Det är viktigt att så mycket som möjligt är med i städinstruktionen tycker vi, då får kund en enkel överblick vad det gäller kostnader men också så håller sig trapphusen fräscha längre.

Vi städar skrapgaller, handledare, sopnedkast, ovan räckhöjd löpande, fönsterputs, tvättstugor, soprum, källargångar osv…

Vi kan även hjälpa till med fastighets service och teknisk förvaltning, vilket förenklar avsevärt för er som kund med endast en kundkontakt och en faktura för allt.

Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret till vänster så kontaktar vi er snarast.

 

Trapphuset är det första som möter dig när du kommer in i en fastighet och det första intrycket är viktigt. Det är viktigt för den allmänna trivseln för både hyresgäster och besökare att trappstädning utförs regelbundet.

Välj då ett professionellt företag som Städhuset, med mångårig erfarenhet av trappstädning i Stockholm. Det borgar för att städningen blir effektivt utförd, samtidigt som kvalitet och miljö hamnar i första rummet.

Vi värnar också om kundkontakterna och ser till att kunden alltid har full överblick över vad som utförs och vad det kostar.

 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket