Ring 08-464 70 00 eller fyll i Intresseanmälan

Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
 

Vi behöver fler duktiga medarbetare inom hemservice

Vi söker dig som har erfarenhet inom hemstädning och trivs med att jobba självständigt och i grupp. I arbetsuppgifterna ingår ibland strykning och tvätt. Den som vill arbeta på vår städfirma bör vara flexibel, ansvarsfull, serviceinriktad och stresstålig. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Körkort är ett plus.

Skicka din ansökan till info@stadhuset.se

____________________________________________________________________________________________________________________

Nytänkande städfirma i Stockholm med hög kompetens!

Städhuset i Stockholm är ett städbolag med syftet att vilja något mera, något lite bättre och enklare både för företaget och våra uppdragsgivare. Ett nytt tänkande inom städbranschen helt enkelt. Läs mer om företaget och vår filosofi.

Städhuset är mer än bara en städfirma och inriktar sig på fyra olika huvudområden: LokalvårdTeknisk förvaltningGrossistverksamhet och Kontorsservice. Vi har nyligen också utökat vår tjänsteutbud med Facility Management där vi även kan erbjuda bemanning samt växtservice, frukt och kaffe. Se alla våra tjänster

 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket