Snabbt, Enkelt och Proffsigt!
Bekymmersfri service till Rätt priser!
Fyll i Intresseanmälan för pris och kontakt!
 

Trappstädning Stockholm

Städhuset har idag en stor mängd kunder inom trappstädning och fastighetsskötsel i Stockholm. Det rör sig om fastighetsägare, såväl stora som små, och bostadsrättsföreningar och vi städar hundratals trappor i Stockholm löpande.

Vi är verkliga experter på trappstädning och vi har många goda referenser på detta från välrennomérade kunder. Du kan alltid räkna med att vi på Städhuset utför ett fullgott arbete.

Vi kan även hjälpa till med fastighets service och teknisk förvaltning, vilket förenklar avsevärt för er som kund med endast en kundkontakt och en faktura för allt.

Ring, maila eller klicka på ”Intresseanmälan”  här intill och fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi er snarast.

 Ett välstädat trapphus ger ett bra första intryck

Trapphuset är det första som möter dig när du kommer in i en fastighet och det första intrycket är viktigt. Det är viktigt för den allmänna trivseln för både hyresgäster och besökare att trappstädning utförs regelbundet. Missköts den biten blir det helt enkelt ingen trevlig miljö att vistas i.

Välj därför ett professionellt företag som Städhuset, med mångårig erfarenhet av trappstädning i Stockholm. Det borgar för att städningen blir effektivt utförd, samtidigt som kvalitet och miljö hamnar i första rummet.

Vi värnar också om kundkontakterna och ser till att kunden alltid har full överblick över vad som utförs och vad det kostar. Du får med andra inga obehagliga överraskningar när du anlitar Städhuset, vare sig när det gäller städresultatet eller priset.

Trappstädning i Stockholm city – så fungerar det

Vi städar många fastigheter där det sitter företag mitt i Stockholm city och då ställs det ofta högre krav än vanligt för att resultatet av städningen ska bli så bra som möjligt. I dessa fall städar vi entréer och hissar två gånger per dag, trapporna varje dag och finns dessutom standby om det skulle behövas en snabb utryckning. Vi ger alltid våra trappstädningskunder den service som behövs och efterfrågas.

När det gäller vanliga bostadshyreshus görs i normala fall en ordentlig genomstädning i veckan och under vintersäsongen görs en extra städning av entréhissen varje vecka. Det är ju ofta slaskigt och smutsigt under den perioden på året.

Trappstädning på rätt sätt

Det är oerhört viktigt att trappstädnigen utför på rätt vis även ur städpersonalens perspektiv.  Ergonomi är nyckelordet – använder man fel teknik när man städar trappor sliter man snabbt ut kroppen. Vi utbildar vår personal regelbundet på detta område för att minimera skaderisken.

Man måste även ta hänsyn till det material som finns i fastigheten när man städar trapporna. Trä kräver en annan behandling än sten, och så vidare. Vår personal  har full koll på detta.

Sist men inte minst kommer miljöaspekten in i bilden. Med tanke på alla kemikalier som finns i omlopp är det mycket viktigt att använda rätt produkter. Vi på Städhuset följer alltid utvecklingen noggrant på miljöområdet för att säkerställa en högkvalitativ och hållbar trappstädning i Stockholm.

Regelbundna skräddarsydda kvalitetskontroller hjälper till med att hålla en jämn och hög nivå.

Komplett städinstruktion med all info

Det är viktigt att så mycket som möjligt är med i städinstruktionen tycker vi. Dels får kunden snabbt överblick över kostnaden, dels håller sig trapphusen fräscha längre.

Vi städar skrapgaller, handledare, sopnedkast, ovan räckhöjd löpande, fönsterputs, tvättstugor, soprum, källargångar och så vidare.

Allt ingår kort och gott, och vi levererar alltid ett förstklassigt resultat. Hör av er till oss om ni behöver hjälp med trappstädningen.

 

Kundcitat

Testing

Johan
IW

  • Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  • Byggnads
  • Fastighetsanställdas förbund
  • Safetrade
  • Hotell och Restaurang facket